fredag 26 juni 2009

Nyss hemkommen från Lindesberg. Hästen jag red var inte lika bra som i förra starten då vi vann på Tingsryd. Kanske hade han bara en dålig dag eller så är det något annat. Det kändes allmänt segt och han ville inte ta i riktigt. Kom iväg bra i starten, hade bakspår, men kunde aldrig komma i närkamp med de framförvarande.

Vann gjorde Sofia Luck med Scrud Game. Grattis! Tog ledningen direkt och höll sig klart före oss andra i mål. Bra prestation! Sofia har fina resultat med sina hästar. Scrud Game har jag aldrig tidigare mött, däremot Spuling ett antal gånger.

tisdag 23 juni 2009

Lindesberg nästa montéstart.

Nästa montéstart är på Lindesberg på torsdag med Indian Blackhawk. Dåligt utgångsläge då vi har spår 12 på 2140 v. Hästen var bra senast då vi vann på Tingsryd. Då var det hans första montéstart och just monté verkar passa denna häst. Ändå var förberedelserna inte optimala förra gången, ungefär ingenting gick som det skulle innan loppet. Så nu satsar vi på att förberedelser går som det ska och att vi igen gör ett bra lopp. Värsta hästarna emot har framspår, så dom blir nog svåra att rå på. Men vi gör ett försök :P

Lindesberg har jag besökt en gång innan. Mycket trevligt ställe! Jag gillar banan! Lite annorlunda... och långt upplopp.. det gillar jag!

torsdag 18 juni 2009

ZIPPE CHIP VANN SVERIGELOPPET!!!

Zippe Chip var målfotoslagen tvåa i försöket. I finalen sattes Johnny Takter upp och lottades till spår 3 finalen.

I finalen av Sverigeloppet vann Zippe Chip före Hennesy Vint. Dagens prestation gav 325 ooo kr till Zippe Chip!

Mycket bra prestation!!!

Hilding kom på en 7:e plats i sin final. Loppet gick lite för sakta till en början för att vi skulle kunna plocka något bakifrån. Lite strul på vägen, men gick ändå bra in i mål.

kanal75

tisdag 16 juni 2009

Länk till montetravsport.se

Time de Luxe grym på Mantorp.

Time de Luxe var grym då vann agriatravets montélopp idag på Mantorp den 15/6. Tiden slutade på 12,7 - nytt banrekord och en tiondel från svenskt rekord. Time de Luxe har nu tre raka segrar!!!

Alla glada i vinnarcirkeln!

Upploppet! Timen ökar och vinner med 1.5 längd. Lightning Flight håller bra efter hårt tempo i ledningen.

fredag 12 juni 2009

Kommande

Måndag 15/6, Time de Luxe startar i montéloppet på Mantorp. Ett riktigt högklassigt startfält med sveriges absoluta elit i monté. Startar från spår 6 bakom bilen och loppet går över kort distans.

Onsdag 17/6, Prince Hilding startar i SVERIGELOPPET FINAL på Solvalla. Fint lopp med hela 100 000 i förstapris. Bra hästar med och vi startar från spår 2 bakom bilen över medeldistans.

Speedy var duktig tvåa på Lindesberg!

Speedy my Love svarade för en bra insats då han var tvåa på Lindesberg idag torsdag. Vi kom snabbt iväg bakom bilen och låg länge som tredje häst i fältet. Hästen som vann, La Luna Hills var ännu bättre för dagen och vann imponerande efter hårt tempo. Fornaboda är en fin travbana med trevliga människor runt omkring!

tisdag 9 juni 2009

Quick Silas vann årsdebuten!

Quick Silas vann överlägset med 8 längder i Färjestad igår måndag. Travade 17,2/2140 och tjänade 20.000 kronor. Fem segrar varav två i monté är tagna på nio starter. Quick Silas har tjänat 107.000 kronor. Mycket bra insats!

söndag 7 juni 2009

Vinst med Indian Blackhawk på Tingsryd!

Indian Blackhawk vinner montédebuten på Tingsryd 7/6.
Vinnarhålet och senare en stark avslutning. Bra insats!

Indianen var nöjd vid segerintervjun!

Här segerdefilerar ekipaget!

lördag 6 juni 2009

Sverigeloppet - två till Final!

Prince Hilding vann i Vaggeryd igår. Detta var ett uttagningslopp till Sverigeloppet, så nu blir det final på Solvalla den 17 juni.

Hilding var nöjd efter loppet!

Segerintervju av Loket!

Pappa vann även han ett uttagningslopp till Sverigeloppet med Zippe Chip. Finalen går liksom montéfinalen den 17 juni på Solvalla.