onsdag 25 augusti 2010

dåligt med uppdateringar, skärpning.

Nu har det varit dåligt med uppdateringar den senaste tiden. Stallet har haft endel infektioner och vi har inte startat så mycket den senaste tiden. Jag själv har haft luftvägsinflammation och inte varit riktigt kry. Meeeen nu är vi på G igen!

Prince Hilding startade på Åby i torsdags, startsnabb och prickad start.. ledningen och lite hård öppning och han hade inte varit ute på två månader så ingen placering den gången. Med loppet i kroppen kommer vi igen. Han kommer starta på Åby nästa torsdag igen. Jag var en sväng förra tisdagen i Malmö för att rida Hotnight Crash som tränas av Johan Lejon som haft mycket fina framgångar med sina hästar. Dock var denna häst för dagen inte lika bra som vanligt. Men jättefin häst det där! Fuxar är de finaste hästarna enligt mig. Time de Luxe är vår enda fux för tillfället. Han hoppas vi på kommer tillbaka efter sin skada. En häst jag hoppas på mycket till montéloppen i framtiden. Han gjorde finfina prestationer under sadel förra året. 12,7 på Mantorp förra året är det snabbaste jag flugit fram på hästryggen i lopp hittils!

Igår tisdag var vi på Axevalla. Västerbo Paradise vann sitt lopp och Rudolf den Tredje var trea i sitt lopp. Fina prestationer av båda! Bra med lite indikationer på att hästarna i stallet är på gång!



Västerbo Paradise

Rudolf den Tredje , Foto:Magnus Strömsten

Söndag 29/8 rider jag Alvena Liston på Mantorp. Ett lopp som ingår i Wången Cup och är öppet för alla hästar. Spår 3, bra!! Startfältet håller bra klass, många bra montéhästar och många startsnabba. Blir roligt, hoppas på bra väder! Pappa åker till Vaggeryd samma dag för att starta Calistoga i hästägarkannan.


Alvena Liston

Vågar man inte, vinner man inte!
Ha det bäst!