måndag 24 december 2012

Juldagen Jägersro V65


 
Go de Luxe. Foto: Magnus Strömsten

torsdag 20 december 2012

Ikväll startar Fore Candy på Åby. Dagens Dubbel 1, 2640 volt och spår 8. Utmärkt spår för hästen. Han har speed när han får lucka. Björn Goop kör! Kan vara bra!
Fore Candy vann loppet tillsammans med Björn Goop. Perfekt styrning och vann mycket säkert till slut. Segertiden 16,1 över 2640 volt och 40 000 kr i vinst. God form!
_________

Lillinger Komp är på gång efter skada. Bildskönare häst får man leta efter! Hon är efter Spotlite Lobell och storasyster till Do it Komp. Hon har gjort en montéstart i livet och noterade då 15,1 över 2160 volt, vilket var mycket bra!

tisdag 18 december 2012

Do it Komp startar i lopp 9, stayerloppet, tillsammans med Stefan Söderkvist. Visat styrka och kommer senast med seger från Solvalla på samma distans. Ett par bra hästar emot! Spår 2 på 20 meter tillägg. Do it Komp vann loppet och fick för det 40 000 kronor. Banan var något tung och tiden blev 18,1 över 3160m.  Tredje raka segern, duktigt!

söndag 16 december 2012

Paul's Legacy






Paul's Legacy hade ett mycket bra 2011 med 6 montésegrar. Nu siktar vi på 2013!

lördag 15 december 2012

Åby 13/12. Seger med Photocall F.H.


Foto: www.untersteiner.se / www.sidmakarn.nu

onsdag 12 december 2012

Tyson nyfriserad och nästa montéstart blir på Åbytravet



 Tyson A.P. , fin 2-åring e. Love you

Torsdag 13/12. Jag åker till Åby för att rida Photocall F.H. och tränare är Peter Untersteiner. Hästen har bara gjort ett montélopp och galopperade då men slutade ändå fyra i Kalmar. Endast en häst på startvolten och två på 20-meters tillägg. Sedan är vi 12 st på 40 meter. En dansk har tre raka, vilket är bra såklart men det är ganska svårbedömt hur det står sig. Den vinner nog, men bakom är det öppet.
Jaaaaaaaaaa äntligen seger! Photocall F.H. var kanonstark och kändes riktigt fin. Hon vann på tiden 16,9 med 3,5 längder utan drivning. Hon kan tjäna fina pengar i monté och nu har hon fint självförtroende framåt! Lugn och fin och gjorde exakt vad hon skulle!

onsdag 5 december 2012

Tre ritter

Åby 6/12 Rider en häst som heter Lord Rocket. Tränare Bengt Holm. Samma tränare och samma ägare som Lord Photo. (Lord Photo kommer ut i samma lopp som Rudolf på fredag på Axevalla. Sofia Aronsson rider och kan komma att siktas mot Frankrike.)  Lord Rocket gör sin andra montéstart i livet, första starten slutade med galopp i somras. Det är en bra häst som tjänat 660 000 hittills. Vi har 40 meter tillägg och det är inte lätt att ta in när det är bra hästar framför. Tror vi var tippade sexa i programmet. Jag tror hästen kan passa för monté, ser fin ut. Jag är positiv. Spår 3, 2180 m.
Nej, galopp i värmning och i loppet. Kom iväg bra men felar alldeles för enkelt. Nej nu har jag fått rida svåra hästar. Jävligt het när han hoppade. Plus att man förfryser sig. 

Axevalla 7/12 Rider Rudolf den Tredje. Tippade trea i programmet. Lord Photo och Advocate Hall anses vara värst emot. Rudolf är lika duktig varje gång. Spår 6, 1640 a. Go de Luxe selas ut i lopp 4, inom V65.
Säkraste Rudolf fixade 2:a platsen i montéloppet och gjorde mig på mycket bättre humör efter senaste    komplicerade uppsittningar. Rudolf är så duktig och gör sitt bästa!  Go de Luxe var tvåa målfotoslagen. Han var riktigt startsnabb och ledde hela loppet. Sista biten kom en häst långt ut i banan och sprang förbi precis på mållinjen. Fina prestationer av båda våra hästar!

Solvalla 10/12 Rider Ekets Patrik. Han var senast ute i sulkylopp och såg fin ut efter invändig resa hela vägen. Han har gått fina tider på medeldistans och visat att även denna distans passar fint. Alltid roligt att rida Patrik, han är pigg och fin! Han gör sitt bästa! Alvena Nonstop som får ny ryttare i Åsa Svensson, Ludvig Palema och Giddson är väl hästarna som rankas högt. Spår 5, 2140 a.
Som vanligt duktig Patrik som blir trea. Han gör sitt även att distansen, skor och broddar är till nackdel. Tog det lugnt i starten och hade inga planer på att göra för mycket första varvet. Han gick fint i tredjespår och höll bra fart på upplopet!

måndag 3 december 2012

Timo Sisu startar på Färjestad i V65-5 Dagens dubbel 1. Bra hästar emot..Timo gick riktigt bra till slut och slutade fyra. Hårt om tredjeplatsen, Timo var duktig!