söndag 28 februari 2010

Tråkigt idag. Men tävlingar på Jägers på tisdag igen :)

Tävlingarna på Mantorp blev inställda, banan var i för dåligt skick. Det var ju rätt beslut, men tråkigt när man förberett och sen lasta in hästen och åka hem igen. Men vi har ju inte så långt till Mantorp, värre med de som åker långt ifrån. Tråkigt. Men det kommer fler tävlingsdagar så det är inte så farligt. Men jag har nog aldrig ens hört att travtävlingar ställs in, måste vara mycket ovanligt.

Igår var vi i Skara, Axevalla. Red Zippe Chip, men vi hoppade precis när bilen släppte och det var en lååång galopp i väldig fart. Vi borde nog varit diskade! Fick dock med oss 3000 kr för en femteplats ändå. Vi kommer igen!

På tisdag ska vi till Jägersro. Där startar Västerbo Paradise och Rudolf den Tredje. "Rulle" startar i ett lopp om åtta hästar. Han har gjort jättefina prestationer hela tiden. Förra loppet fick han efter uppehåll dödens och höll ändå till 100 kvar. Han gick återigen en fin tid och nu gör han alltså andra starten efter uppehåll. Bra hästar emot och Rulle är också duktig! Västerbo startar också i ett lopp om åtta hästar. Här var det en riktigt bra häst från Luddes stall som vunnit fina V75-segrar. Hoppas banan på Jägerso är bättre än vad Axevallas var igår och Mantorps idag, men Jägerso brukar bjuda på fin bana!

Lite tråkigt är att nu har det bjudits upp till montélopp på olika håll i landet som inte ens blivit fulla. Jättebra att det var lite fler lopp, men lite tråkigt att det bjuds på lopp i samma klasser i exakt samma tidsperiod, och till och med som idag två lopp samma dag på två banor som ändå är relativt nära varandra, Solvalla och Mantorp. Men det är väl så nu i Jan, feb, Mars. Snart blir det bättre banor och i princip allt blir lite lättare och lite bättre. Hoppas att det inte blir alltför knäppt när all snö nu börjar smälta bort!














Rudolf den Tredje

1 kommentar:

Bella Manson sa...

Jag tror att alla banor tyvärr kommer bli dåliga en tid framöver :(