torsdag 3 mars 2011

Fina resultat i veckan.

Den senaste dagarna har vi haft fem hästar till start och det resulterade i tre segrar! Härligt!

27/2 Mantorp
Här startade Cross de Luxe i ett V4-lopp över lång distans. Kaj Widell satt i sulkyn och tillsammans tog de en finfin seger. Detta var Crossens årsdebut och Kaj sade efter loppet att det var längesen han körde till seger på ett så enkelt sätt. Bra styrning och duktigt av hästen efter en tids tävlingsuppehåll.

Cross de Luxe och Kaj Widell. Foto: M. Strömsten

28/2 Färjestad
Här gjorde Rudolf den Tredje sin montédebut. Det var ett långlopp och vi stod på 40m tillägg. Rudolf vann med nio längder och gjorde en avslutning på 13,5 sista 500. Jättebra insats!!! Jag är supernöjd. Kolla in loppet från Rudolfs seger i Färjestad nedan:

Rudolf den Tredje. Foto: M. Strömsten

Samma dag hade vi med Otto la Marc, men han travade inget vidare denna gång. Och ingen placering för honom.
1/3 Eskilstuna:
Här startade Chattanooga i ett sulkylopp. Hon blev sexa och gjorde det bra. Hon gick 14,5 sista varvet, själv ute i tredjespår. Där framme körde de 20-tempo första varvet så det gick inte ta de främre.

Paul´s Legacy gjorde sin andra montéstart och tog därmed andra raka montésegern. Han var jättefin!

Paul´s Legacy. Foto: M. Strömsten