tisdag 3 juli 2012

2:a och 3:a

I torsdags red jag fine Ekets Patrik på Solvalla. Det var hans första montéstart men jag visste att han skulle vara fin för han var helt underbar att rida i kvalet i Eskilstuna. På Solvalla stod vi på 40 meters tillägg, och det ska till mycket vassa hästar för att kunna vinna från 40 meters tillägg i monté på sommaren. På något sätt så rinner de på start- och 20-volten iväg så det är svårt att nå dom. Ekets Patrik gjorde ett bra lopp och slutade tvåa bakom Loc Umami, som senast kom med seger från Jägersro. Grattis och väl tränat och ridet Åsa!

Förra veckan gick Rudolf ut i ett stenhårt montélopp på Örebro. Högst en miljon volt, inga tillägg. Han hade minst pengar på sig i loppet, han gick ett bra lopp och slutade trea. vann gjorde Going Southwind och tvåa var Rock Me. Grattis, fina hästar.

Rudolf är anmäld till Tingsryd måndag den 9:onde. Han står bra inne i loppet och formen är påväg uppåt. Där får vi möta helbrodern, Prince Hilding som numera ägs av Linn Carlsson. Lika mycket hedershäst som Rudolf. Jag har haft mycket roligt med både Rudolf och Hilding.
Prince Hilding , 54 starter 13-9-10
Rudolf den Tredje, 42 starter 8-12-10


1 kommentar:

Anonym sa...

Åsa är inte lätt att slå. /Anders