onsdag 5 december 2012

Tre ritter

Åby 6/12 Rider en häst som heter Lord Rocket. Tränare Bengt Holm. Samma tränare och samma ägare som Lord Photo. (Lord Photo kommer ut i samma lopp som Rudolf på fredag på Axevalla. Sofia Aronsson rider och kan komma att siktas mot Frankrike.)  Lord Rocket gör sin andra montéstart i livet, första starten slutade med galopp i somras. Det är en bra häst som tjänat 660 000 hittills. Vi har 40 meter tillägg och det är inte lätt att ta in när det är bra hästar framför. Tror vi var tippade sexa i programmet. Jag tror hästen kan passa för monté, ser fin ut. Jag är positiv. Spår 3, 2180 m.
Nej, galopp i värmning och i loppet. Kom iväg bra men felar alldeles för enkelt. Nej nu har jag fått rida svåra hästar. Jävligt het när han hoppade. Plus att man förfryser sig. 

Axevalla 7/12 Rider Rudolf den Tredje. Tippade trea i programmet. Lord Photo och Advocate Hall anses vara värst emot. Rudolf är lika duktig varje gång. Spår 6, 1640 a. Go de Luxe selas ut i lopp 4, inom V65.
Säkraste Rudolf fixade 2:a platsen i montéloppet och gjorde mig på mycket bättre humör efter senaste    komplicerade uppsittningar. Rudolf är så duktig och gör sitt bästa!  Go de Luxe var tvåa målfotoslagen. Han var riktigt startsnabb och ledde hela loppet. Sista biten kom en häst långt ut i banan och sprang förbi precis på mållinjen. Fina prestationer av båda våra hästar!

Solvalla 10/12 Rider Ekets Patrik. Han var senast ute i sulkylopp och såg fin ut efter invändig resa hela vägen. Han har gått fina tider på medeldistans och visat att även denna distans passar fint. Alltid roligt att rida Patrik, han är pigg och fin! Han gör sitt bästa! Alvena Nonstop som får ny ryttare i Åsa Svensson, Ludvig Palema och Giddson är väl hästarna som rankas högt. Spår 5, 2140 a.
Som vanligt duktig Patrik som blir trea. Han gör sitt även att distansen, skor och broddar är till nackdel. Tog det lugnt i starten och hade inga planer på att göra för mycket första varvet. Han gick fint i tredjespår och höll bra fart på upplopet!

Inga kommentarer: