torsdag 19 juni 2014

Kommande tävlingar..

Idag torsdag startade Chinook i Axevalla, han såg fin ut i loppet men var inget bra alls till slut. Dålig prestation. Jag var även i Tingsryd i söndags med Zoella Coeur, bakspår och en sjätteplats där.


På söndag åker jag till Kalmar för finfina V75-tävlingar. Kalmar midsommarhelgen är något speciellt, alltid mycket folk och jippon runt tävlingarna. Jag rider i lopp 1, nr 4 Ekets Patrik. Denna gång kort distans och det är till fördel. Tippade sexa i programmet, jag skulle nog tippa oss lite längre fram. Han var bra senast, han är uppåt. Dock endel vassa hästar emot och endel som är första gången de startar monté. Loppet går på TV12 kl. 12.30.


Måndag åker vi till Halmstad med Global Majesty. Lopp 11, spår 1. Gärna en felfri start denna gång, då kan han vara farlig. Galopp i ledningen några hundra meter från mål senast. Han verkar hålla i benen än så länge, känns skönt.


På torsdag åker vi till Åby och Göteborg för att starta A Real Hit i lopp 4, spår 8. Han jagar femte raka segern på lika många starter. Thomas Uhrberg kör igen. Taskigt spår, bakspår och instängd. Fore Candy startar även denna kväll, spår 10 ihop med Stefan Söderkvist. Även här taskigt spår. Vi får hoppas på det bästa!


Windwalker ska snart gå premielopp. Nice!

Inga kommentarer: