måndag 15 mars 2010

Kommande:

Torsdag 18/3 Åby : Midsummer Surprise
Då åker vi till Åby igen, denna gång med Midsummer. Här har hon startat en gång tidigare i vår regi och den gången resulterade det i vinst. Hon gjorde en riktigt fin insats i förra starten då hon gjorde en vass avslutning och slutade tvåa efter galopp. Fem starter i monté hittstills med raden 3-1-1-1-2. Hon är duktig och verkar gilla monté mycket. Rätt pigg och väldigt snäll!
Denna gång står vi på 20 meter tillägg och montéloppet håller bra klass.

Lördag 20/3 Färjestad: Rudolf den Tredje
V75-Debut för Rullemannen. Bra hästar med i loppet såklart när det är v75 och Rulle fick ju självklart skitspåret 5. Men Rulle är med för att lära, han är bara fyra år och har endast 9 starter i bagaget. Dessa starter har resulterar i 3 segrar, 3 andra och 2 tredje-platser. Duktig kille, precis som Hilding. De gör sitt bästa- och gör det riktigt bra!

------------

I övrigt så startade Zippe i söndags, en lite blek insats och ingen speciell löpvilja. Dock så vet vi sedan tidigare hurdan han är. Han kommer nog igen och ger en match han med !!! Ingen större fara att göra någon dålig insats ibland, levande djur som liksom människor kan ha dåliga dagar.

Status Quo startarde i tisdags på Axevalla. Mycket bra insats av Status som gjorde ett finfint lopp. Det var ett långlopp och på bortre långsidan fick Status dra lasset själv ute i tredje spår- och det bet riktigt bra. Spurtade bra gjorde hästar in på upploppet och Status slutade femma.

Inga kommentarer: